

Raudonasis sausas vynuogių vynas, kurio gamyboje naudojamas gerai žinomas appassimento metodas, kuomet vynas gaminamas iš geriausių rinktinių padžiovintų vynuogių. 24 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse ir ne mažiau kaip 4 mėnesius butelyje, vynas įgauna tamsią rubino spalvą, švelnų vyšnių uogienės aromatą. Tai pilno kūno vynas, kurio skonyje išryškėja vyšnių, cinamono ir vanilės prieskonis. Būdingas ilgai trunkantis poskonis. Rūsyje galima išlaikyti iki 35 metų.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
MASI Costasera Amarone Classico DOC
Kilmės šalis: Italija, Veneto regionas.
Gamintojas: Masi Agricola S.p.A. Italija
Gamintojo adresas: http://www.masi.it
Aprašymas: „Masi“ vyninės istorija atspindi Venecijos regiono, tiksliau Veronos apylinkių, vynininkystę. Kompanijos pavadinimas kilęs nuo nedidelio slėnio Vaio del Masi, kurį XVIII-o amžiaus pabaigoje įsigijo Boscaini šeima. Šiandien vyninei priklauso vyndarystės ūkis Valpoličeloje, anksčiau priklausęs garsaus poeto Dantės palikuonims, bei vynuogynai Toskanoje ir tolimojoje Argentinoje. „Masi Agricola“ – tai įmonė nebijanti puoselėti vyndarystės tradicijas ir jas pritaikyti nuolat kintančioje aplinkoje. Masi vynas pelnė tarptautinį vyno ekspertų pripažinimą ir dažnai yra įvardinamas kaip Veneto regiono vynų etalonas.
Žaliava: 70% Corvina, 25% Rondinella ir 5% Molinara vynuogių.
Produkto savybės: Raudonasis sausas vynuogių vynas, kurio gamyboje naudojamas gerai žinomas appassimento metodas, kuomet vynas gaminamas iš geriausių rinktinių padžiovintų vynuogių. 24 mėnesius brandinamas ąžuolo statinėse ir ne mažiau kaip 4 mėnesius butelyje, vynas įgauna tamsią rubino spalvą, švelnų vyšnių uogienės aromatą. Tai pilno kūno vynas, kurio skonyje išryškėja vyšnių, cinamono ir vanilės prieskonis. Būdingas ilgai trunkantis poskonis. Rūsyje galima išlaikyti iki 35 metų.
Derinimas su maistu: Dera su įvariais mėsos patiekalais, ikrais bei brandžiais sūriais.
Patiekimo temperatūra: 18-20°C temperatūros.
Stiprumas: 15 % alc.vol.
Talpa: 0,75