

Tai originalus Veneto regiono rausvasis vynas, kurio gamybai naudojamas appaxximento metodas. Būdinga lašišos rausvumo spalva su vyšnių tonais. Nosyje juntamos laukinės uogos, avietės ir vyšnios. Gerai subalansuotas vynas, gyva ir gaivi rūgštis.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
MASI Rosa Dei Masi Rosato Trevenezie IGT
Kilmės šalis: Italija Veneto regionas
Gamintojas: Masi Agricola S.p.A.
Gamintojo adresas: http://www.masi.it
"Masi“ vyninės istorija atspindi Venecijos regiono, tiksliau Veronos apylinkių, vynininkystę. Kompanijos pavadinimas kilęs nuo nedidelio slėnio Vaio del Masi, kurį XVIII amžiaus pabaigoje įsigijo Boscaini šeima. Šiandien vyninei priklauso vyndarystės ūkis Valpoličeloje, anksčiau priklausęs garsaus poeto Dantės palikuonims, bei vynuogynai Toskanoje ir tolimojoje Argentinoje.
„Masi Agricola“ – tai įmonė nebijanti puoselėti vyndarystės tradicijas ir jas pritaikyti nuolat kintančioje aplinkoje. Masi vynas pelnė tarptautinį vyno ekspertų pripažinimą ir dažnai yra įvardinamas kaip Veneto regiono vynų etalonas..
Žaliava: 100% Refosco vynuogių.
Produkto savybės: Tai originalus Veneto regiono rausvasis vynas, kurio gamybai naudojamas appaxximento metodas. Būdinga lašišos rausvumo spalva su vyšnių tonais. Nosyje juntamos laukinės uogos, avietės ir vyšnios. Gerai subalansuotas vynas, gyva ir gaivi rūgštis.
Derinimas su maistu: Tinkamas aperityvui, su jūros gerybėmis ir makaronu patiekalais.
Patiekimo temperatūra: Patiekiamas 10°C temperatūros.
Stiprumas: 12,5 % alc.vol.
Talpa: 0,75