

Taurėje šis švelniai vaisinis, švelnus raudonasis vynas yra rubino raudonos spalvos. Kvapas primena rūgščias vyšnias ir gervuoges su rozmarino atspalviu. Gomuryje šie vaisių skoniai yra sustiprinti ir jų išvados pateikiamos gražiame finale.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Vokietija
ERBEN SPÄTBURGUNDER LIEBLICH
Kilmės šalis: Vokietija.
Gamintojas: Franz Wilhelm Langguth Erben GmbH & Co. KG
Gamintojo adresas: https://www.erben-wein.de/Erben_Rebsortenweine
Vertinimas: https://www.vivino.com/erben-spatburgunder-lieblich-rheinhessen/w/8971511?year=2019
Aprašymas: Pastačius vieną didžiausių VYNO gamyklų ant MOZELIO, Langguthų šeima atšventė pirmą tikrai reikšmingą akcentą šeimos istorijoje. Praėjusio amžiaus viduryje Wolfgangas Langguthas, visada žvelgdamas į priekį, nustatė naujus akcentus ir išplėtė Vokietijos vyno prekybos įmonę į tarptautiniu mastu veikiančią įmonę. 1964 m. Buvo BRAND ERBEN gimimo valanda.
Vos per kelerius metus „Erben“ išaugo ir tapo geriausiai parduodamu vyno prekės ženklu Vokietijos rinkoje - parduota 1 000 000 butelių. Norint patenkinti nuolat augančią paklausą, Mont Royal mieste, aukštai virš Mozelio slėnio, buvo pastatyta viena moderniausių vyninių Europoje. 1976 m. „ERBEN SPÄTLESE“ tapo populiariausiu pirminiu vynu Vokietijos rinkoje. Išsiplėtus gaminių asortimentui, sėkmės istorija buvo aiški ir vėlesniais dešimtmečiais. Iki šiol buvo parduota 150 000 000 mūsų „flagmano“ Erbeno Spätlese butelių. Iš viso „Erben“ užregistravo 330 000 000 butelių pardavimus.
Šiandien šeimos verslui vadovauja Thomas ir jo sūnus Patrickas FW Langguthas atitinkamai 6-ojoje ir 7-ojoje kartoje. Mes vis dar gyvename ir dirbame laikydamiesi šeimos šūkio : „ SVERKI ILGAI, DARYK GERAI “.
Žaliava: Pinot Noir.
Produkto savybės: Taurėje šis švelniai vaisinis, švelnus raudonasis vynas yra rubino raudonos spalvos. Kvapas primena rūgščias vyšnias ir gervuoges su rozmarino atspalviu. Gomuryje šie vaisių skoniai yra sustiprinti ir jų išvados pateikiamos gražiame finale.
Derinimas su maistu: Puikiai dera su žvėrienos, jautienos, veršienos patiekalais.
Patiekimo temperatūra: Rekomenduojama patiekti šiek tiek atvėsintą iki 12-15 ºC temperatūros.
Stiprumas: 11 % alc. vol.
Talpa: 0,75