

Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje. Po to vynas paliekamas ant mielių penkiems mėnesiams. Šviesiai geltona su žalsvu blizgesiu. Aromatas yra subtilus, su ryškiu geltonu obuoliu, lengvais kaulavaisiais, citrusiniais ir baltais žiedais. Vidutinio skonio skonis, gaivus, mineralinis ir vaisinis. Geros pusiausvyros.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
Biscardo Oropasso Garganega Chardonnay
Kilmės šalis: Italija, Veneto.
Gamintojas: Mabis SrI
Gamintojo adresas: https://www.biscardovini.com/
Vertinimas: https://www.vivino.com/biscardo-oropasso/w/4467790?year=2017
Aprašymas: https://www.biscardovini.com/storia/
Žaliava: Šardonėjus , Garganega
Produkto savybės: Vynas fermentuojamas nerūdijančio plieno talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje. Po to vynas paliekamas ant mielių penkiems mėnesiams. Šviesiai geltona su žalsvu blizgesiu. Aromatas yra subtilus, su ryškiu geltonu obuoliu, lengvais kaulavaisiais, citrusiniais ir baltais žiedais. Vidutinio skonio skonis, gaivus, mineralinis ir vaisinis. Geros pusiausvyros.
Derinimas su maistu: Makaronai, risotto, sriubos, balta žuvis, vėžiagyviai, balta mėsa ir brandinti sūriai.
Patiekimo temperatūra: 7-9°C temperatūros.
Stiprumas: 13 % alc. vol.
Talpa: 0,75