

Šiaudų geltonos spalvos ir aukso atspalvio, stikle jis atrodo skaidrus ir švarus. Burbulų susidarymas yra nuolatinis ir tolygus. Aromate yra mielių ir medaus natų. Skonis yra subalansuotas, patvarus ir šiek tiek rūgštus. Pagaminta naudojant tradicinį Champenoise metodą. Cava butelyje buvo brandinama 24 mėnesius.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Ispanija
PERE VENTURA Tresor Reserva
Kilmės šalis: Ispanija
Gamintojas: Pere Ventura SL
Gamintojo adresas: http://www.pereventura.com
Vertinimas: https://www.vivino.com/pere-ventura-cavas-cava-tresor-reserva-brut/w/1228709?year=2017
Aprašymas: 1990-aisiais Pere Ventura įkurtas Katalonijos cava sostinėje Sant Sadurni d'Anoia (Penedes), cava house šiandien pakilo į cava pasaulio viršūnę. Cava yra šeimos „Ventura“ genuose - jo prosenelis buvo vienas iš cava gamybos tradiciniu šampano metodu pradininkų. „Penedes“ yra geriausia cava auginimo vieta aromatingoms „Macabeo“, „Xarel-lo“ ir „Parellada“ vynuogėms. Iš Viduržemio jūros tekanti vėsesnė oro masė išaugina būtiną vynuogių šviežumą ir rūgštumą, o ilgas saulėtas laikotarpis užtikrina vynuogių brandą iki galo. Visa tai palaiko tvarus ekologinis ūkininkavimas, kuris yra „Señor Pere Ventura“ širdis. Taip gimė ši „žvaigždė“.
Žaliava: Macabeo , Parellada , Xarel-lo
Produkto savybės: Šiaudų geltonos spalvos ir aukso atspalvio, stikle jis atrodo skaidrus ir švarus. Burbulų susidarymas yra nuolatinis ir tolygus. Aromate yra mielių ir medaus natų. Skonis yra subalansuotas, patvarus ir šiek tiek rūgštus. Pagaminta naudojant tradicinį Champenoise metodą. Cava butelyje buvo brandinama 24 mėnesius.
Derinimas su maistu: Idealiai tinka kaip aperityvas, taip pat prie makaronų, žuvies ir mėsos patiekalų.
Patiekimo temperatūra: Patiekiamas atvėsintas iki 6-8°C temperatūros.
Stiprumas: 11,5 % alc. vol.
Talpa: 0,75