

Iš geriausio Prosecco auginimo ploto, sodų nuo Conegliano-Valdobbiadene kalnų šlaitų, auksinio ir perlamutrinio Glera vynuogių nektaro susidaro tankus ir aksominis smulkus burbulas. Aromatinio skonio prinokę geltoni obuoliai ir akacijos, kurie susilieja su kreminėmis putomis ir gyvu rūgštumu.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
La Gioiosa Valdobbiadene Prosecco
Kilmės šalis: italija
Gamintojas: La Gioiosa SPA
Gamintojo adresas: http://www.lagioiosa.it/
Vertinimas: https://www.vivino.com/la-gioiosa-prosecco-brut/w/1508585
Aprašymas: Šiaurės Italijoje, netoli Venecijos, Dolomitų papėdėje, Trevizo yra geriausių „Prosecco“ putojančių vynų gimtinė. Vietinis mikroklimatas savo universalumu palaiko aromatinių „Glera“ vynuogių nokimą, todėl galime mėgautis „La Gioiosa Prossecco“ daugiasluoksne skonio palete. Tai vienas didžiausių ir technologiškai pažangiausių gamintojų regione, kurio gaminius pagrįstai galima laikyti „Prosecco“ ambasadoriais visame pasaulyje. „La Gioiosa“ pasirinkime taip pat yra išskirtinių putojančių vynų „Cartizze“ ir „Valdobbiadene“.
Žaliava: Glera vynuogė.
Produkto savybės: Iš geriausio Prosecco auginimo ploto, sodų nuo Conegliano-Valdobbiadene kalnų šlaitų, auksinio ir perlamutrinio Glera vynuogių nektaro susidaro tankus ir aksominis smulkus burbulas. Aromatinio skonio prinokę geltoni obuoliai ir akacijos, kurie susilieja su kreminėmis putomis ir gyvu rūgštumu.
Derinimas su maistu: Tinka kaip aperityvas, idealiai tinka prie žuvies patiekalų.
Patiekimo temperatūra: Patiekiamas atvėsintas iki 6-8°C temperatūros.
Stiprumas: 11 % alc.vol.
Talpa: 0,75