

Naujoji burbulų dangaus žvaigždė - Prosecco Rose - suteikia jaudulio ir spindesio, kutena liežuvius ir jausmus. Švelnus rožinis atspalvis ir rausvos uogos sausas skonis.Puikus burbulinis karoliai skleidžia šviežių prinokusių raudonų uogų ir granatų aromatą. Skonis tęsia tą pačią natą, o fone žydi rožių sodas. Gėrimas yra sodrus, gėrimas turi elegancijos.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
La Gioiosa Prosecco Rose Millesimato
Kilmės šalis: italija
Gamintojas: LA GIOIOSA NOVENTA DI PIAVE
Gamintojo adresas: https://lagioiosa.it/
Vertinimas: https://www.vivino.com/la-gioiosa-prosecco-rose-millesimato/w/8949980?year=2019
Aprašymas: „La Gioiosa“ kompanija visada domisi ne tik senomis tradicijomis, bet ir naujovėmis ir tyrimams.
Noras gaminti vynus pagal naujovišką protokolą, kurio tikslas - aukšta kokybė per visą gamybos ciklą, nuo vynuogyno iki butelio, atsižvelgiant į tvarią praktiką, pastūmėjo La Gioiosa vykdyti ir remti tokius projektus kaip Vyno tyrimų grupė ir Biologinės įvairovės sertifikavimas laikui bėgant.
Tokiu būdu sukonkretiname tai, kas visada buvo „ La Gioiosa for Life“ misija :
dalytis burbuliukų magija pasaulyje, tuo pačiu gerbiant aplinką, siekiant sveikesnės mūsų planetos ateities.
Žaliava: Gėrimas gaminamas iš „Pinot Noir“ vynuogių, kurių, be „Glera“ uogos, gėrimų mišinyje gali būti iki 15 proc.
Produkto savybės: Naujoji burbulų dangaus žvaigždė - Prosecco Rose - suteikia jaudulio ir spindesio, kutena liežuvius ir jausmus. Švelnus rožinis atspalvis ir rausvos uogos sausas skonis. Puikus burbulinis karoliai skleidžia šviežių prinokusių raudonų uogų ir granatų aromatą. Skonis tęsia tą pačią natą, o fone žydi rožių sodas. Gėrimas yra sodrus, gėrimas turi elegancijos.
Derinimas su maistu: Tinka prie lengvų užkandžių, nuo suši iki salotų. Puikiai dera su vėžiagyviais (krevetėmis, krabais, vėžiagyviais).
Patiekimo temperatūra: Patiekiamas atvėsintas iki 6-8°C temperatūros.
Stiprumas: 11 % alc.vol.
Talpa: 0,75