

Stipraus vaisinio ir gėlinio kvapo, primenančio našlaites, persikų žiedus, obuolius, serbentus ir žemuoges. Skonis sausas, švelnus, gaivus ir subalansuotas. Jame jaučiamos aviečių, obuolių, persikų natos su apelsinų užuominomis pabaigoje.
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija
Užsakykite papildomai
Biasiotto Prosecco Spumante DOC Rosé Extra Brut Tati
Kilmės šalis: Italija
Gamintojas: Azienda Agricola Basiotto, Italija
Gamintojo adresas: http://vinibiasiotto.it/index.php/en/
Aprašymas: Putojantis švelniai rožinės spalvos Prosecco vynas su išliekančiais burbuliukais, kurį pristato Biasiotto bedrovė.Keturias kartas „Biasiotto“ vardas buvo siejamas su kilniomis aukštos kokybės negazuotų ir putojančių vynų gamybos ir pardavimo tradicijomis.
Iš protingos ir kuklios valstiečių kultūros kilęs Luigi pradėjo taikyti per kartas pergyventas pamokas, kurios buvo naudojamos tik vidaus gamybai. Buvo visos sąlygos, pradedant lokalizuotą gamybą, įsikūrusią prestižinės Prosecco gamybos zonos širdyje.
Steigėjo anūkas Luigi, jo sūnus Andrea ir dukra Tatiana tęsia ilgametę šeimos tradiciją, išmintingai naudodamos sukauptas žinias, perduodamas iš šimtmečio patirties, kurios metu į kokybę orientuota įmonės filosofija niekada nepasikeitė.
Žaliava: 90% Glera, 10% Pinot Nero
Produkto savybės: Stipraus vaisinio ir gėlinio kvapo, primenančio našlaites, persikų žiedus, obuolius, serbentus ir žemuoges. Skonis sausas, švelnus, gaivus ir subalansuotas. Jame jaučiamos aviečių, obuolių, persikų natos su apelsinų užuominomis pabaigoje.
Derinimas su maistu: Vynas puikiai tinka prie gaivių patiekalų, tokių kaip salotos, šalti makaronai ar ryžiai, patiekalai su daržovėmis. Taip pat dera prie sūrių, baltos mėsos, jūros gėrybių patiekalų, sriubų ir suši. Tinka ir prie grybų ir pomidorų patiekalų ir padažų, originaliai dera su pica.
Patiekimo temperatūra: Patiekiamas atvėsintas iki 6-8°C temperatūros
Stiprumas: 11,5 % alc.vol.
Talpa: 0,75