Patikusios prekės 0
()
Atsiprašome!
Kad pamatytumėte prekes, įdėkite prekes į šį sąrašą
Peržiūrėtos prekės 0
()
Atsiprašome!
Nerasta neseniai žiūrėtų produktų.
Jums gali patikti  18
(18)

.

Akcijos

Rikiuoti pagal:

8 prekė(ių)

Komplektas
Komplektas

Gėles pristatome tik Vilniaus mieste.

Užsakius ir apmokėjus iki 18:30 val. užsakymą pristatyti galime tą pačią dieną.

Šiame 12 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Švelniai rožinis Peroni Honey kreminis medus išsiskiria spanguolių raudonio kibirkštimis bei rožių, žydinčio pavasario sodo, vaisių šerbeto aromatu. Pasižymi minkšta kreminio saldumo tekstūra su džiovintų uogų gabaliukais.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Šis Peroni Honey kreminis medus tai sensacija, kuri dovanoja auksinių saulės spindulių nutviekstos žemuogių pievelės aromato akimirkas. Mėgaukitės švelniu aromatu apgaubtu natūralaus gėlių medaus švelnumu, braškių rūgštele ir traškiomis žemuogėmis.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Kreminis medus su graikiniais riešutais tai Malonumas iš didžiosios raidės. Jo skonyje atrasite viską – grikių medaus subtilų saldumą ir aromatą, kuris kreminėje  konsistencijoje slepia lengvą graikinių riešutų kartumą ir karamelinį švelnumą

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Sicilijos apelsinai – sultingi, sunokę saulės atokaitoje, kupini aistros ir vitaminų – tikras stulbinančių pojūčių fejerverkas.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

0