Patikusios prekės 0
()
Atsiprašome!
Kad pamatytumėte prekes, įdėkite prekes į šį sąrašą
Peržiūrėtos prekės 0
()
Atsiprašome!
Nerasta neseniai žiūrėtų produktų.
Jums gali patikti  18
(18)

.

Aktyvūs filtrai

Belgų kompanijos "2240 Social Club" sukurtas premium klasės romas "World‘s End Rum Dark Spiced"

Apdovanojimai

  • 2017m. išrinktas pačiu geriausiu Romu Rum&Ginger Beer kategorijoje IWSC Londone.
  • Aukso medalis Madrido romo 2016 m. festivalyje.
  • Aukos medaliai Vokietijos romo festivaliuose.

World's End Rum - keleto karibų romų, brandintų 3-5 metusderinys.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Belgija

Brendis, brandintas 12 metų ąžuolo statinėse. Gintaro spalvos, intensyvaus ir kartu švelnaus skonio.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Italija

Aperitivo Il Specialino gamina 4-oji Cappelletti šeimos karta Alto Adige regione Italijoje.

Tai, ko gero, seniausia raudonųjų biterių rūšis, nes jo pagrindui naudojamas aromatizuotas vynas, o ne spiritas, ir ryškią raudoną spalvą jam vis dar suteikia natūralus dažiklis karminas.

Gėrimo bazė - baltasis Trebbiano vynas, ją papildo slapta Alpių žolių ir prieskonių derinio infuzija.

Alk.: 17%
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija

Viskis „Dewar‘s 12 YO” mažiausiai 12 metų brandintas ąžuolo statinėse yra turtingo ir švelnaus skonio, gaunamo dvigubo brandinimo (angl. double-ageing) dėka, kai maišytas viskis po pagrindinio brandinimo ir maišymo darsyk grąžinamas į ąžuolo statines antram brandinimui. Škotiško viskio skonis daugiasluosknis – iš pradžių juntamos medaus, karamelizuotų obuolių ir irisų natos, vėliau atsiskleidžia sultingos razinos, citrusai su vanilės užuominomis. Viskis „Dewar‘s 12 YO” yra pelnęs per 500 aukso medalių ir kt. prizų prestižiškiausiuose konkursuose ir yra daugiausiai apdovanojimų pelnęs maišytas škotiškas viskis pasaulyje.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Crafter’s Aromatic Flower ypatingas dėl savo gilių gamybos tradicijų – džinas yra distiliuojamas variniame puode, kuris buvo naudojamas dar XX a. pradžioje. Crafter‘s Aromatic Flower pasižymi ypatingu rankų darbo butelio dizainu.
Pagrindinis šio džino išskirtinumas – spalva! Laukinės erškėtuogės suteikia džinui natūralų auksinį atspalvį, o įpylus toniko gėrimas nusidažo šviesiai rožine spalva.

Alk.: 44,3%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Estija

NARDINI - seniausia Italijoje grapos distilerija.

40° Grappa: Riserva Nardinim būdama tokia lengva yra puiki įžanga į grapų pasaulį.

Puikiai pagauta elegancija ir aukšta klasė. Harmoninga grappa, kurioje švelnūs kvapai susitinka su intensyviu, nepamirštamu skoniu.

Unikali šviesiai gelsvos spalvos su prabangiais auksiniais atspindžiais grapa. Brandinta mažiausiai 3 metus ąžuolo statinėse.

Alk.: 40%
Tūris: 350ml.
Kilmės šalis: Italija, Veneto regionas.

“Cazcabel” Reposado tekila yra brandinama amerikietiško ąžuolo statinėse ne mažiau nei 9 mėnesius. Per šį laiką subalansuojamas du kartus distiliuojamos, žemiškais skoniais pasižyminčios Blanco tekilos skonis su subtiliais ąžuolo statinės aromatais. Brandinimo metu tekila yra ragaujama kiekvieną savaitę ir priklausomai nuo proceso, gali būti brandinama net 11 mėnesių. Tai produktas, kurio gamyboje nuolat prisiliečia žmogus. „Cazcabel“ Reposado dominuoja sausi, žemiški skoniai su vanilės ir deginto ąžuolo poskoniu. Kvape juntamas eukaliptas, baltųjų pipirų, karamelės ir deginto ąžuolo aromatai. Poskonis – ilgai išliekantis ir sudėtingas su jelapeno užuomina pabaigoje

Alk.: 38%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Meksika

Black Cow Pure Milk Vodka yra vienintelė degtinė pasaulyje, pagaminta tik iš pieno ir garsėjanti kaip pati švelniausia degtinė pasaulyje.

Black Cow degtinė yra švelnaus kvapo, su šieno ir lengvomis citruso natomis, ragaujant kiek kreminė ir salsva.

Pabaigoje nėra jokio šiurkštumo, ji švelni iki galo.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Didžioji Britanija

Bombay Sapphire džino skonis yra dešimties augalinių ingredientų bei gamybos proceso rezultatas. Kitaip nei kai kurių džinų, Bombay Sapphire gamybos metu spiritas distiliuojamas kol virsta garais, tada perleidžiamas per varinę talpą su augaliniais ingredientais. Gamybos procesas lemia švelnų aromatą su kiekvieno iš ingrediento užuominomis bei subtilų skonį.

Alk.: 40 %

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Didžioji Britanija

Raudonas vermutas, pagamintas aromatizuoto vyno pagrindu, gardintas regione augančiomis žolelėmis ir prieskoniais.

Gėrimas pagamintas pagal senovinį receptą ir tradicinius gamybos metodus.
Itin aromatingą ir stiprų vermuto kvapą lemia pelyno, cinamono, vanilės ankšties, kraujažolės, apelsinų ir muskato natos, o skonis yra ilgai išliekantis, jaučiamas chininmedžio, gencijono ir kasijos poskonis.

Gali būti vartojamas grynas, su ledu ir citrinos žievele arba su toniku, puikiai tinka kaip bazė kitiems kokteiliams (pvz.: Negroni) ar su Cappelletti Aperitivo

Alk.: 17%
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 20%
Kiekis: 640g.
Kilmės šalis: Italija

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 19%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija, Pjemonto regionas

Sodri ir skani puokštė, paryškinta dūminių natų ir tropinių vaisių, ananasų, citrusinių vaisių žievelių ir gvazdikėlių kvapų. Gomurį atveria struktūruotas, malonus prinokusio banano, ananasų ir prieskonių pojūtis, susluoksniuotas dūminiu paviršiumi.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Barbadosas, Trinidadas ir Tobagas, Jamaika

Brandinta grapa Moscato - Moscato - Mazzetti d'Altavilla.

Tobulinta mažiausiai 12 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse.

Harmoningas, aromatinis skonis, su gėlių, vaisių, šalavijo, rožių, našlaičių ir persikų derinio užuominomis.

Vynuogių rūšys: Moscato iš Canellese. 43°. 700 ml.

Alk.: 43%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Italija, Veneto regionas.

“Cazcabel” Blanco tekila yra šios produktų šeimos pasididžiavimas. Gaminama iš saulės nuglostytų, mėlynųjų agavų augančių Jalisco regione ši tekila pasižymi gaiviu ir aiškiu, atliepiančiu natūralią, žmogaus mažai paliestą Meksikos gamtą agavos skoniu. „Cazcabel“ Blanco dominuoja gaivūs, puikiai subalansuoti žemiški agavos ir citrusų skoniai. Kvape juntamas žemiškas agavos aromatas bei aštriųjų prieskonių bei citrusų užuominos. Poskonis – aiškus su juodojo pipiro užuomina ir lengvu dūmo poskoniu pabaigoje.

Alk.: 38%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Meksika


 Bruichladdich Port Charlotte Single Malt Scottish Barley - tai škotiškas vienos daryklos 100% (distiliavimas, brandinimas ir išpilstymas atliekami toje pačioje distilerijoje) salyklinis viskis, kurio gamybai naudojami tik Škotijoje užauginti miežiai. Pagamintas Islay saloje. Ypatingai stipriai dūmiškas (40 PPM) viskis. Naudojama nešalta filtracija. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Viskių maišymo vyriausias meistras Jim McEwan sugeba šiame viskyje puikiai suderinti elegantišką vaisiškumą ir šiai distilerijai būdingą sodrų durpiškumo stilių.

Alk.: 50%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Bruichladdich Classic Laddie Single Malt Scottish - tai škotiškas vienos daryklos 100% (distiliavimas, brandinimas ir išpilstymas atliekami toje pačioje distilerijoje) salyklinis viskis, kurio gamybai naudojami tik Škotijoje užauginti miežiai. Pagamintas Islay saloje. Naudojama nešalta filtracija. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Viskių maišymo vyriausias meistras Jim McEwan asmeniškai atrinko statines brandinimui, norėdamas sukurti nedurpišką, bet prisodrintą minerališkumo, šviesiai gelsvos spalvos, kompleksišką, švelnaus gėlių aromato viskį, kuris atspindėtų Bruichladdich daryklos stilių.

Alk.: 50%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Bombay Original gaminamas ypatingu gariniu gamybos metodu. Žoliniai ingredientai ir prieskoniai ne “verdami” su grūdų spiritu, o spirito garai leidžiami per varini rezervuarą, kuriame patalpinti augaliniai ingredientai. Gaminamas iš 8 kruopščiai atrinktų egzotiškų ingredientų, tokių kaip migdolai, šventagaršvės šaknys, kubebos uogos, citrinų žievelės, cinamonas, kalendros sėklos, kadagio uogos, florencinis vilkdalgis.

Alk.: 37,5  %

Tūris: 1000ml.
Kilmės šalis: Didžioji Britanija

Baltas vermutas, pagamintas aromatizuoto vyno pagrindu, gardintas Alpėse augančiomis žolelėmis ir prieskoniais.

Gėrimas pagamintas pagal senovinį receptą ir tradicinius gamybos metodus.
Ragaujant gaivus, švelnus ir saldus. Itin aromatingą ir stiprų vermuto kvapą lemia pelyno, cinamono, vanilės ankšties, kraujažolės, apelsinų ir muskato natos, o skonis yra ilgai išliekantis, jaučiamas chininmedžio, gencijono ir kasijos poskonis.

Gali būti vartojamas kaip aperityvas ar kartu su desertu. Puikiai tinka kokteiliams ruošti (Martini, Negroni Bianco), su ledu, citrinos žievele ar toniku.

Alk.: 17%
Tūris: 750ml.
Kilmės šalis: Italija

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 20%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 19%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija, Pjemonto regionas

Iš pradžių švelnus ir labai ramus ir riešutmedis, tada jis tampa stipresnis ir džiovinamas su tonomis šokolado, karamelės, vanilės ir muskato riešutų su džiovintomis gėlėmis ir virtais vaisiais bei citrusinių vaisių žievelėmis po gurkšnio.

Alk.: 51,1 %

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Barbadosas.

Brandinta grapa Muscatel iš Pjemonto Moscato vynuogių, tobulinta mažiausiai 12 mėn. ąžuolo statinėse.

Harmoningas, aromatinis skonis, su gėlių, vaisių, šalavijo, rožių, našlaičių ir persikų derinio užuominomis.

Alk.: 43%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Italija.

„Jura Origin 10yo“ salyklinis viskis brandinamas ne mažiau kaip 10 metų burbono ir balto amerikietiško ąžuolo statinėse, tamsios gintaro spalvos, švelnaus bet tvirto skonio su ąžuolo, medaus, karamelės, saldymedžio ir skrudintų kavos pupelių užuominomis. Paženklintas vietiniams gyventojams svarbiu senovės keltų kilmės ženklu.

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

"The Botanist"- tai pirmasis ir vienintelis Islay salos sausasis džinas, kuris distiliuojamas paskutiniu pasaulyje išlikusiu Lomond distiliavimo įrenginiu, dar vadinamu “Ugly Betty”. Gaminamas mažais kiekiais, šis džinas distiliuojamas lėtu virimu net 17 valandų, o tai užtrunka tris kartus ilgiau. Šio gėrimo receptūra yra itin unikali. 9 klasikinius džinui gaminti skirtus augalinius ingridientus (kadagio, kalendros, šventagaršvės ir saldymedžio...) papildo 22 gėlės ir žolelės, augančios tik Islay saloje. Šis Islay regiono džino distiliatas sušvelnintas vietiniu šaltinio vandeniu išpilstomas Bruichladdich miestelyje.

Alk.: 46 %

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Šis Amaro Gentile Mazzetti žolelių likeris yra gaminamas pagal senovinį receptą, kurio kilmė nukelia Mus į 1800-uosius.

Jis buvo rastas Benediktinų vienuolyne, netoli Votive koplytėlės, stovėjusios šeimai priklausančiame parke, taip pat laikomos istoriniais šeimos namais.

Šis prabangus gėrimas gimsta iš mažiausiai 12 mėnesių trukusios grapos žolelių infuzijos.
Žolelės auginamos Mazzetti d´Altavilla apylinkėse. Distiliavimo patirtis ir rūpestingumas derinant žoleles šiam Amaro likeriui suteikia unikalų, labai aromatingą ir malonų skonį.

Puikiai tinka kaip aperityvas, kuomet patiekiamas su ledu, dar geriau – kuomet yra lydimas mėtos ir citrinos žievelės. 

Alk.: 30%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Italija

"Calvados Boulard Grand Solage" yra pagamintas iš 120 obuolių rūšių. Gamybos metu šis gėrimas yra du kartus distiliuojamas, vėliau brandinamas statinėse. Taip gaunamas itin sodraus skonio gėrimas.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Prancūzija

Po fermentacijos išspaudos ir paskutinė spaudžiamojo vyno dalis yra dvigubai garinamos, distiliuojamos tradiciniu būdu. Gautas „Chacha Rkatsiteli“ prieš išpilstant į butelius laikomas nerūdijančio plieno talpyklose.

Šią Rkatsiteli vynuogių čačą tinka vartoti prie kiaulienos ir avienos patiekalų.

Alk.: 40%
Tūris: 500ml.
Kilmės šalis: Sakartvelas

Iš pradžių atsiveria vaisių ir salyklo kepto kriaušės, medaus, apelsino, migdolų ir ananasų natos. Trumpai tariant, labai vaisinis ir aštrus. Vėliau sausas ir sotus, iš pradžių su gvazdikėliais, pipirais ir ąžuolu seka nosį šiek tiek pikantiškesniu profiliu. Vėliau jis vystosi ant karamelės, abrikosų, saldymedžio ir vanilės. Poskonis labai ilgas ir beveik sūrus su šviežiomis žolelių natomis, taip pat apelsino žievelėmis ir lazdyno riešutais.

Alk.: 46,2 %

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Panama.

Brandinta grappa Madeira. Tobulinta mažiausiai 2 metus ąžuolo ir mažiausiai 2 metus Madeiros vyno statinėse.

Vynuogių rūšys: Moscato.

Turtingas ir elegantiškas įtraukiančios, vaisinės, unikalios aromatų puokštės gėrimas, su gėliniu poskoniu.

Alk.: 44%
Tūris: 350ml.
Kilmės šalis: Italija

Brandinta Grapa Riserva 60.

Ši grappa, būdama aukštesnio alkoholinio lygmens, nustebina savo švariu ir grynu skoniu.

Kvapas staigus, aiškus ir aromatingas. Švelnus citrinos ir obuolių žievelių kvapas.

Tuo pačiu, prie "Riserva" skonio profiliui būdingo cinamono, kepto obuolio ir medaus yra prisijungusios stiprios tabako ir prieskonių natos.

Gėrimo poskonis ypatingai ilgai išliekantis. Brandinta mažiausiai 3 metus Slovėniškojo ąžuolo statinėse.

Supakuota į dovanų dėžutę.

NARDINI - seniausia Italijoje grapos distilerija.

Alk.: 60%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Italija.

WILLIAM LAWSON‘S Finest Blend – daugiau nei 30 grudų ir salyklinių viskių mišinys, brandintų ąžuolo statinėse ne mažiau kaip 3 metus. Skirtingai nuo kitų škotiškų viskių WILLIAM LAWSON‘S nėra įprasto dūmo kvapo, skonyje dominuoja vaisių aromatai.

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

0