Patikusios prekės 0
()
Atsiprašome!
Kad pamatytumėte prekes, įdėkite prekes į šį sąrašą
Peržiūrėtos prekės 0
()
Atsiprašome!
Nerasta neseniai žiūrėtų produktų.
Jums gali patikti  18
(18)

.

Aktyvūs filtrai

Pušų kankorėžių sirupas. 100% natūralus.

Visiškai natūralus sirupas verdamas iš rinktinių mažų jaunų pušų kankorėžių, verdant juos su cukrumi.

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 20%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija

250g stiklainis

Peroni Honey kreminio medaus subtilumas poroje su ryškiu sultingų aviečių akcentu dovanoja neįtikėtiną skonio fejerverką. Perkels jūsų mintis į šiltą vasaros sodą, kupina saulės ir džiaugsmo. Suteikite rafinuotumo savo pusryčiams, kepiniams ar gėrimams.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 20%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija

Trumas, dar vadinamas triufeliu – labai vertingas truminių šeimos grybas ir yra vienas brangiausių delikatesų pasaulyje.

Trumai auga po žeme 10-20 cm. gylyje. Jų ieškotojai eina ne grybauti, bet medžioti trumų su dresiruotais šunimis.

Trumų aromatas panašus į garstyčių ir ilgai brandinto sūrio.
Pajutus trumų kvapą, jį atpažinsi visur ir visada.

Kiekis: 200g
Kilmės šalis: Tartuflanghe, Italija, Pjemonto regionas

Nuo 1929 m. Drago Sebastiano kompanija gamina žuvų produktus pagal senąsias Sicilijos tradicijas, su pagarba jūrai ir rūšių išsaugojimui.

Visa žuvis apdirbama rankiniu būdu, nenaudojant jokių cheminių priedų.

Šiame produkte tobulai dera tunas su geriausiais Sicilijos apelsinais.

Sudėtyje nėra jokių skonio stipriklių, nei krakmolo.

Produktas paruoštas naudoti: puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos, taip pat kartu su pirmaisiais ar antraisiais patiekalais. 

Kiekis: 130g
Kilmės šalis: Italija.

Duoninės lazdelės Super Grissini su sūriu Parmigiano Reggiano.

Kiekis: 110g
Kilmės šalis: Italija.

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 19%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija, Pjemonto regionas

250g stiklainis

Švelniai rožinis Peroni Honey kreminis medus išsiskiria spanguolių raudonio kibirkštimis bei rožių, žydinčio pavasario sodo, vaisių šerbeto aromatu. Pasižymi minkšta kreminio saldumo tekstūra su džiovintų uogų gabaliukais.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

Traškūs kokosiniai saldainiai su migdolo riešutu viduje. Sudedamosios dalys: Džiovinti kokoso riešutai (25,5%) augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių) cukrus, MIGDOLAI (8%) nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIETINIAI miltai, tapiokos krakmolas, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ), kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiaga (natrio hidrokarbonatas), druska.

Kiekis: 150g.
Kilmės šalis: Lenkija

Traškūs naminiai sausainiai su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus, kakava ir pistacijomis.

Be palmių aliejaus. Puikiai dera prie arbatos, kavos, brendžio ir grapos

Puikiai dera prie brendžio, grapos, romo, kavos ar arbatos.

Kiekis: 200g.
Kilmės šalis: Italija

Kvapni, švelnaus skonio pušies kankorėžių uogienė – neįtikėtinai skanus desertas.

Jai būdingas spigliuočių atspalvis su medaus skonio natomis.

Gintarinės spalvos kankorėžių uogienė papuoš Jūsų šventinį stalą, savo nuostabiu skoniu pakels Jums nuotaiką ir nepaprastai nustebins Jūsų svečius

Kiekis: 250g

Nuostabus pagardas visoms progoms - su pagrindiniais mėsos patiekalais, daržovėmis ir net su šokoladu ar ledais!

Stikliniame indelyje.

Kiekis: 100g
Kilmės šalis: Italija.

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 20%
Kiekis: 640g.
Kilmės šalis: Italija

Ryškaus apelsinų aromato paslaptis - lėtas Washington Navel veislės apelsinų žievelių kaitinimas neaukštoje temperatūroje, kurioje jos lėtai kristalizuojasi.

Šio proceso dėka išsaugomi visi aromatai ir eteriniai aliejai, esantys apelsinų žievelėse.

Sausainiais galima mėgautis prie Passito vyno, grapos, romo, kavos ar arbatos.

Kiekis: 200g.
Kilmės šalis: Italija

250g stiklainis

Kreminis medus su graikiniais riešutais tai Malonumas iš didžiosios raidės. Jo skonyje atrasite viską – grikių medaus subtilų saldumą ir aromatą, kuris kreminėje  konsistencijoje slepia lengvą graikinių riešutų kartumą ir karamelinį švelnumą

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse.

Flambar vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes.

Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija.
Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui.

Flambar filosofija: geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 

Alk.: 19%
Kiekis: 135g.
Kilmės šalis: Italija, Pjemonto regionas

250g stiklainis

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Šis Peroni Honey kreminis medus tai sensacija, kuri dovanoja auksinių saulės spindulių nutviekstos žemuogių pievelės aromato akimirkas. Mėgaukitės švelniu aromatu apgaubtu natūralaus gėlių medaus švelnumu, braškių rūgštele ir traškiomis žemuogėmis.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Šis Peroni Honey kreminis medus išsiskiria neįprasta žemės riešutų, medaus ir sūrios karamelės skonių kombinacija, kuri nepaliks abejingais net išrankiausių gurmanų. Primena kreminį riešutų sviestą su lengvai sūriu poskoniu, kuris išryškina medaus ir riešutų saldumą.

Gundantis žemės riešutų sviesto saldumas su nauda sveikatai - apie ką dar galima svajoti daugiau?

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Burnoje tirpstantis vaisių šerbeto konsistencijos Peroni Honey kreminis medus. Sultingas ir išraiškingas aromatas, mangų gabaliukai bei ilgai išliekantis pasiflorų vaisių poskonis - neįtikėtinas tropinių vaisių ir medaus kokteilis.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Šis Peroni Honey kreminis medus primena taip populiarų Italijoje ir Prancūzijoje švelnų riešutų kremą. Pistacijos kitaip vadinamos „harmonijos riešutais", nes jie turi mažiau kalorijų ir daugiau skaidulų nei kiti riešutai.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos

Šiame 4 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos


Šiame 4 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

Šiame 12 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Peroni Honey kreminis medus su švelnia žaliųjų citrinų ir avokadų nata pasižymi subtiliu ir maloniu žydinčio sodo ir žolelių aromatu. Skonyje persipina kreminio saldumo atspalviai, gaivūs citrinų tonai, jausmingas.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Sicilijos apelsinai – sultingi, sunokę saulės atokaitoje, kupini aistros ir vitaminų – tikras stulbinančių pojūčių fejerverkas.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Švelnus medaus skonis slepia imbiero šaknies aitrumą, kuris suteikia medui pikantiškumo bei sušildo lietingą dieną. Gydomosios imbiero šaknies savybės žinomos jau nuo seniausių laikų.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Peroni Honey kreminio medaus su švelniu abrikosų minkštimu rafinuoto skonio neįmanoma pamiršti ar nemylėti. Burnoje tirpstantis medaus kokteilis su abrikosų poskoniu primins vaikystę ir suteiks palaimos akimirkas.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Taip pat galite įsigyti Amazon.co.ukTaip pat galite įsigyti Amazon.de

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos

250g stiklainis

Gaiviai rūgštus juodųjų serbentų skonis suteikia maloniai džiugina ir suteikia žvalumo. Juodieji serbentai pranoksta kitas uogas vitaminų, mineralų bei kitų maistingų medžiagų kiekiu. Taigi, šis medus padės palaikyti organizmo tonusą ir energiją bet kuriuo metų laiku.

Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.

Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.

Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *

*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas. 

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos


0