16 prekė(ių)
250g stiklainis
Kreminis medus su graikiniais riešutais tai Malonumas iš didžiosios raidės. Jo skonyje atrasite viską – grikių medaus subtilų saldumą ir aromatą, kuris kreminėje konsistencijoje slepia lengvą graikinių riešutų kartumą ir karamelinį švelnumą.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Peroni Honey kreminio medaus subtilumas poroje su ryškiu sultingų aviečių akcentu dovanoja neįtikėtiną skonio fejerverką. Perkels jūsų mintis į šiltą vasaros sodą, kupina saulės ir džiaugsmo. Suteikite rafinuotumo savo pusryčiams, kepiniams ar gėrimams.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Peroni Honey kreminis medus su švelnia žaliųjų citrinų ir avokadų nata pasižymi subtiliu ir maloniu žydinčio sodo ir žolelių aromatu. Skonyje persipina kreminio saldumo atspalviai, gaivūs citrinų tonai, jausmingas.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Šis Peroni Honey kreminis medus tai sensacija, kuri dovanoja auksinių saulės spindulių nutviekstos žemuogių pievelės aromato akimirkas. Mėgaukitės švelniu aromatu apgaubtu natūralaus gėlių medaus švelnumu, braškių rūgštele ir traškiomis žemuogėmis.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Šis Peroni Honey kreminis medus išsiskiria neįprasta žemės riešutų, medaus ir sūrios karamelės skonių kombinacija, kuri nepaliks abejingais net išrankiausių gurmanų. Primena kreminį riešutų sviestą su lengvai sūriu poskoniu, kuris išryškina medaus ir riešutų saldumą.
Gundantis žemės riešutų sviesto saldumas su nauda sveikatai - apie ką dar galima svajoti daugiau?
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Burnoje tirpstantis vaisių šerbeto konsistencijos Peroni Honey kreminis medus. Sultingas ir išraiškingas aromatas, mangų gabaliukai bei ilgai išliekantis pasiflorų vaisių poskonis - neįtikėtinas tropinių vaisių ir medaus kokteilis.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Šis Peroni Honey kreminis medus primena taip populiarų Italijoje ir Prancūzijoje švelnų riešutų kremą. Pistacijos kitaip vadinamos „harmonijos riešutais", nes jie turi mažiau kalorijų ir daugiau skaidulų nei kiti riešutai.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos
Šiame 12 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
Šiame 4 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
Gėles pristatome tik Vilniaus mieste.
Užsakius ir apmokėjus iki 18:30 val. užsakymą pristatyti galime tą pačią dieną.
Šiame 4 skonių dovanų rinkinyje rasite kruopščiai atrinktus „PERONI HONEY-SOUFFLÉ“ kreminio medaus rūšis (30 g kiekviename stiklainyje).
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Gaiviai rūgštus juodųjų serbentų skonis suteikia maloniai džiugina ir suteikia žvalumo. Juodieji serbentai pranoksta kitas uogas vitaminų, mineralų bei kitų maistingų medžiagų kiekiu. Taigi, šis medus padės palaikyti organizmo tonusą ir energiją bet kuriuo metų laiku.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Peroni Honey kreminio medaus su švelniu abrikosų minkštimu rafinuoto skonio neįmanoma pamiršti ar nemylėti. Burnoje tirpstantis medaus kokteilis su abrikosų poskoniu primins vaikystę ir suteiks palaimos akimirkas.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Švelnus medaus skonis slepia imbiero šaknies aitrumą, kuris suteikia medui pikantiškumo bei sušildo lietingą dieną. Gydomosios imbiero šaknies savybės žinomos jau nuo seniausių laikų.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybės, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos
250g stiklainis
Sicilijos apelsinai – sultingi, sunokę saulės atokaitoje, kupini aistros ir vitaminų – tikras stulbinančių pojūčių fejerverkas.
Prabangaus skonio medaus desertas, kurio unikalią kreminę konsistenciją užtikrina speciali maišymo ir medaus kristalų skaidymo technologija.
Oro burbuliukai suteikia kreminio medaus desertui lengvumo ir švelnumo.
Kreminio medaus gamybos technologiją 1928 metais išrado kanadietis prof. J.J. Dysonas. Medus ilgą laiką maišomas tam tikru režimu, o vėliau laikomas žemoje temperatūroje, kurioje įgauna savo švelnią konsistenciją. *
*Medus išsaugo visas savo naudingąsias savybes, nes gamybos metu temperatūros režimas yra griežtai kontroliuojamas.
Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminio datos