Patikusios prekės 0
()
Atsiprašome!
Kad pamatytumėte prekes, įdėkite prekes į šį sąrašą
Peržiūrėtos prekės 0
()
Atsiprašome!
Nerasta neseniai žiūrėtų produktų.
Jums gali patikti  18
(18)

.

Filtruoti pagal

Gėrimo rūšis

Gėrimo rūšis

Gėrimo stiprumas

Gėrimo stiprumas

Aktyvūs filtrai

Viskis „Dewar‘s 12 YO” mažiausiai 12 metų brandintas ąžuolo statinėse yra turtingo ir švelnaus skonio, gaunamo dvigubo brandinimo (angl. double-ageing) dėka, kai maišytas viskis po pagrindinio brandinimo ir maišymo darsyk grąžinamas į ąžuolo statines antram brandinimui. Škotiško viskio skonis daugiasluosknis – iš pradžių juntamos medaus, karamelizuotų obuolių ir irisų natos, vėliau atsiskleidžia sultingos razinos, citrusai su vanilės užuominomis. Viskis „Dewar‘s 12 YO” yra pelnęs per 500 aukso medalių ir kt. prizų prestižiškiausiuose konkursuose ir yra daugiausiai apdovanojimų pelnęs maišytas škotiškas viskis pasaulyje.

Alk.: 40%
Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

 Bruichladdich Port Charlotte Single Malt Scottish Barley - tai škotiškas vienos daryklos 100% (distiliavimas, brandinimas ir išpilstymas atliekami toje pačioje distilerijoje) salyklinis viskis, kurio gamybai naudojami tik Škotijoje užauginti miežiai. Pagamintas Islay saloje. Ypatingai stipriai dūmiškas (40 PPM) viskis. Naudojama nešalta filtracija. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Viskių maišymo vyriausias meistras Jim McEwan sugeba šiame viskyje puikiai suderinti elegantišką vaisiškumą ir šiai distilerijai būdingą sodrų durpiškumo stilių.

Alk.: 50%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Bruichladdich Classic Laddie Single Malt Scottish - tai škotiškas vienos daryklos 100% (distiliavimas, brandinimas ir išpilstymas atliekami toje pačioje distilerijoje) salyklinis viskis, kurio gamybai naudojami tik Škotijoje užauginti miežiai. Pagamintas Islay saloje. Naudojama nešalta filtracija. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Viskių maišymo vyriausias meistras Jim McEwan asmeniškai atrinko statines brandinimui, norėdamas sukurti nedurpišką, bet prisodrintą minerališkumo, šviesiai gelsvos spalvos, kompleksišką, švelnaus gėlių aromato viskį, kuris atspindėtų Bruichladdich daryklos stilių.

Alk.: 50%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

„Jura Origin 10yo“ salyklinis viskis brandinamas ne mažiau kaip 10 metų burbono ir balto amerikietiško ąžuolo statinėse, tamsios gintaro spalvos, švelnaus bet tvirto skonio su ąžuolo, medaus, karamelės, saldymedžio ir skrudintų kavos pupelių užuominomis. Paženklintas vietiniams gyventojams svarbiu senovės keltų kilmės ženklu.

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

WILLIAM LAWSON‘S Finest Blend – daugiau nei 30 grudų ir salyklinių viskių mišinys, brandintų ąžuolo statinėse ne mažiau kaip 3 metus. Skirtingai nuo kitų škotiškų viskių WILLIAM LAWSON‘S nėra įprasto dūmo kvapo, skonyje dominuoja vaisių aromatai.

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Tamsios gintaro spalvos, išskirtinai švelnaus, sodraus, turtingo skonio ir aromato su saldžių vaisių natomis viskis. „Whyte&Mackay“ – bene vienintelis maišytas škotiškas viskis, kurio gamybai naudojama 2-gubo brandinimo technologija: net 35-ių kruopščiai atrinktų ir jau 4-8 metus brandintų aukščiausios kokybės iš visų 4 Škotijos regionų miežių salyklų mišinys brandinamas 3 mėnesius specialiai atrinktose Gonzales Byass vyninės oloroso chereso statinėse

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

Šis viskis brandinamas ne mažiau kaip 12 metų amerikietiško balto ąžuolo burbono ir oloroso chereso vienetinėse statinėse. Tačiau sudėtyje yra net 1960m salyklo. Jau brandintas salyklas brandinamas 9 metus balto ąžuolo burbono statinėse, tuomet 50% turinio perpilama į 30 metų senumo retas Matusalem oloroso chereso vyno statines ir brandinamas 2 metus.

Alk.: 40%

Tūris: 700ml.
Kilmės šalis: Škotija

0